Vjosa-Lugina që bashkon njerëzit
Permalink

Vjosa-Lugina që bashkon njerëzit

Lumi Vjosa është një nga lumenjtë e fundit natyrorë në Evropë. Përgjatë gjithë rrjedhës së…

Continue Reading →

Mediat raportojnë mbi konferencën  “Rrugëtimi për mbrojtjen e lumit Vjosa dhe sfida për të ardhmen”
Permalink

Mediat raportojnë mbi konferencën “Rrugëtimi për mbrojtjen e lumit Vjosa dhe sfida për të ardhmen”

Mediat kombëtare kanë raportuar mbi konferencën “Rrugëtimi për mbrojtjen e lumit Vjosa dhe sfida për…

Continue Reading →

Rrugëtimi për mbrojtjen e lumit Vjosa dhe sfida për të ardhmen – bën bashkë ekspertët dhe shoqërinë civile.
Permalink

Rrugëtimi për mbrojtjen e lumit Vjosa dhe sfida për të ardhmen – bën bashkë ekspertët dhe shoqërinë civile.

Njoftim për shtyp nga EcoAlbania Aktorë të shumtë në mbrojtjen e Vjosës janë bërë bashkë…

Continue Reading →

Banorët e prekur nga HEC-i i Kalivaçit prej vitesh të shqetësuar për të ardhjmen e tyre
Permalink

Banorët e prekur nga HEC-i i Kalivaçit prej vitesh të shqetësuar për të ardhjmen e tyre

Banorët e fshatit Anëvjosë dhe Qesarat u bënë pjesë e turit të takimeve informuese me…

Continue Reading →